Bruder Consulting AB

Vi sprider kunskap om plast

 

Bakgrund

 

Ulf Bruder startade Bruder Consulting AB 2008 efter att ha arbetat i mer än 40 år i plastbranchen. Han har bl.a. haft ledande tekniska befattningar på DuPont både i Sverige, Europa och på den globala marknaden.


I Sverige är han bl.a. känd för sina regelbundna artiklar i tidskriften Plastforum, sina kurser på de tekniska högskolorna och ute i industrin. För några år sedan publicerade han plasthandboken ”Värt att veta om plast” och mobilappen ”Plastguiden” tillsammans med branchorganisationen IKEM. Plasthandboken finns nu både på engelska, tyska, spanska och kinesiska. Appen finns också på engelska (Plastic guide) där den sprider kunskap om plast runt om i världen.


2015 mottog han den svenska plastindustrins hederspris (Plastovationer) för sina mångåriga insatser på utbildningssidan.

Läs mer

Bruder Consulting AB uppdaterade nyligen företagets sekretesspolicy för att förtydliga hur vi skyddar personuppgifter enligt EU:s nya allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Läs mer: Klicka här!

Mobilappen Plastguiden, som gemensamt utvecklats av Bruder Consulting och bransch-organisationen IKEM, har nyligen helt övertagits av IKEM. Den engelskspråkiga appen Plastic Guide har nu också tagits över av IKEM tillsammans med branschorganisationerna Plastindustrien i Danmark och Mouviteollisuus Ry i Finland. Plastguiden och Plastic Guide erbjuds kostnadsfritt för Android på Google Play och för iOs på App Store.

Boken "Värt att veta om plast" har kommit ut i en omarbetad engelsk nyutgåva och har också givits ut på kinesiska. Se mer här:  Klicka här!

 

Aktuellt

 

KONTAKT

Kontakt.jpg
 
Kontakt.jpg